با حضور رییس دانشگاه، افتتاح دو بخش مراقبتهای ویژه در بیمارستانهای کاشمر

همزمان با آخرین روز از هفته سلامت، با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بخش های مراقبتهای ویژه بیمارستانهای شهید مدرس و حضرت ابوالفضل(ع) کاشمر افتتاح شد.

به گزارش وب دا، در مراسم افتتاح این طرحها دکتر مهرابی بهار رییس دانشگاه، دکتر مدقق معاون درمان، جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه، مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر، فرماندار کاشمر ،جمعی از خیران و مسئولان محلی حضور داشتند.

بخش مراقبتهای ویژه(ICU) بیمارستان شهید مدرس کاشمر در زمینی به مساحت 220 متر مربع و با مشارکت 220 میلیون ریالی خانواده خیر سلامت(مرحوم یاسین امجدیان) و دو خیر دیگر تامین و ساخته شده است.

بخش مراقبتهای ویژه نوزادان(NICU) بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) کاشمر نیز با مشارکت و همراهی خیرین در قالب 500 متر زیربنا و هزینه ای بیش از  یک میلیارد ریال ایجاد شده که مبلغ 600میلیون ریال  از آن توسط خانواده مرحوم روانخواه بیاد بود مادر مرحومشان عرفه شایان  پرداخت شده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر اظهار داشت: این بخش با 6 دستگاه انکباتور، 2 دستگاه الکتروشوک، 10 مانیتور و 12 ونتیلاتور فعال شده است.

دکتر یزدانی گفت: تجهیزات و امکانات موردنیاز بخش «آی سی یو» بیمارستان شهید مدرس کاشمر به همت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از وزاتخانه دریافت شد و مفتخریم اعلام کنیم که کاشمر با داشتن پکیج کامل «آی سی یو» نخستین شهرستان در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که تجهیزات و دستگاه‌های جدید این حوزه را در اختیار دارد.

وی ضمن قدردانی از حمایتهای خیران سلامت خاطر نشان کرد: خیران نیک اندیش سلامت در سه سال  اخیر، 6 و نیم میلیارد تومان  به حوزه سلامت در قالب تجهیزات، ساختمان و امکانات پزشکی و درمانی اهدا نموده اند.

برنامه تحول نظام سلامت، ارائه خدمات درمانی و بهداشتی را متحول کرد

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از حمایت و مشارکت خیران در اجرای طرحهای سلامت محور اظهار داشت: اگر چه دوست داریم مردم در سلامت باشند و نیازی به مراجعه مراکز درمانی نداشته باشند اما به جهت ارائه خدمات مطلوب به مراجعه کنندگان اقدامات چشمگیری با اجرای طرح تحول نظام سلامت در سطح استان انجام شده است.

دکتر مصطفی مهرابی بهار با قدردانی از توجه ویژه وزیر بهداشت در توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در سطح کشور خاطر نشان کرد: در سالهای اخیر اقدامات ماندگاری در حوزه بهداشت و درمان کشور اجرا شده که قشرهای مختلف مردم از آن بهره مند شده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به این که در یک سال و نیم گذشته امکانات و تجهیزات خوبی به کاشمر اختصاص یافته است تصریح کرد: تلاش می‌ شود در حد توان و تا جایی که محدودیت ایجاد نشود درخواستهای مسئولان شهرستان کاشمر در حوزه بهداشت و درمان شهرستان را محقق کنیم.
دکترمهرابی خاطر نشان کرد:  علاوه بر کمک 300 میلیون تومانی خیرین در احداث و تأسیسات بخش «آی سی یو» بیمارستان شهید مدرس، وزارت بهداشت نیز به منظور فعال کردن 6 تخت حدود 600 میلیون تومان امکانات و تجهیزات پزشکی هزینه کرده است.

وی تاکید کرد: فعال شدن این بخش ها ضمن گسترش خدمات به مردم شهرستان کاشمر، موجب نجات و پیشگیری از مرگ و میر بیماران نیز می شود.