اجرای طرح غربالگری دیابت در شهرستان کاشمر

بمناسبت هفته سلامت طرح غربالگری دیابت برای تمامی مسئولان ادارات شهرستان کاشمر اجرا شد.

در این طرح ضمن غربالگری دیابت و فشار خون، به  مسئولان در زمینه راهکارهای پیشگیری از بیماری دیابت اطلاع رسانی شد.

همچنین به مناسبت هفته سلامت ،همایش تجلیل از مدارس مروج سلامت در کاشمر برگزار گردید.

طی مراسمی که با حضورجمعی از مسئولان کاشمر،مدیران مدارس مروج سلامت و کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان  در محل مجتمع رفاهی فرهنگیان کاشمر برگزار شد، از تلاشهای مدیران و دست اندرکاران مدارس مروج سلامت این شهرستان تجلیل شد.

دکتر محمد جواد یزدانی با اشاره به مشارکت حوزه آموزش و پرورش در برنامه های سلامت خاطر نشان کرد: تامین و حفظ سلامت افراد جامعه تنها 25 درصد آن توسط حوزه سلامت تامین میگردد و 75 درصد دیگر مسئولیت تامین و حفظ سلامت مردم را مشارکت سایر نهاد ها و خود مردم برعهده دارند.

وی از حوزه آموزش و پرورش شهرستان کاشمر در مشارکتهای بین بخشی سلامت محور  تقدیر نمود و گفت: آموزش و پرورش با توجه به پتانسیل بالایی که در حوزه آموزشی و فرهنگ سازی دارد می تواند نقش بسزایی را در آموزش نسل آینده جامعه و همچنین خانواده ها در پیشگیری از بیماریهاي نوپدید و بیماریهایی همچون دیابت، قلبی و عروقی و... داشته باشد.

مدیرشبکه بهداشت و درمان کاشمر افزود: امروزه تغییر سبک زندگی مردم باعث بیماری های دیابت و قلبی و عروقی است که می توان با آموزش صحیح مردم در پیشگیری از این بیماری ها گام برداشت.

شایان ذکر است درپایان از یکصد نفر از مدیران  و دست اندرکاران مدارس مروج سلامت و کارشناسان بهداشتی شهرستان کاشمر که بر اساس ممیزی داخلی و خارجی ، فعالیتهای مناسبی را در این خصوص داشتند با اهدای هدایایی قدردانی شد.