همزمان با هفته سلامت، برگزاری دوره های آموزشی ویژه مادران باردار در خلیل آباد

همزمان با هفته سلامت ،دوره آموزشی تخصصی با موضوع  دیابت در دوران بارداری و آمادگی جهت زایمان برای بانوان باردار در شبکه بهداشت و درمان خلیل آباد برگزار شد.

با توجه به زندگی شهر نشینی و تغذیه نامناسب مردم و اهمیت حفظ سلامتی بانوان باردار، واحد سلامت خانواده آموزشهای لازم و کاربردی مراقبت تخصصی از دیابت در دوران بارداری و انجام حرکات ورزشی در این دوران و آمادگی جهت زایمان ایمن را به این گروه هدف ارائه نمود

این دوره آموزشی جهت نیروهای تیم سلامت شهرستان برای مراقبت مستمر از بانوان باردار نیز بر گزار گردیده است.

همچنین به مناسبت هفته سلامت، پیاده روی و ورزش صبحگاهی باشعار غلبه بر دیابت با ورزش  با حضور  پرسنل شبکه بهداشت ودرمان خلیل آباد درمحل پارک جنگلی برگزارگردید.

در این مراسم، پرسنل شبکه به اتفاق خانواده های خود مسافتی در حدود 2 کیلومتر را درفضای پارک جنگلی وطبیعت پیاده روی کردند.

این مراسم به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت وباهماهنگی روابط عمومی شبکه و واحد پیشگیری ومبارزه با بیماریهای مرکزبهداشت برنامه ریزی واجراگردید.

دکترسید محمدهاشمی مدیرشبکه بهداشت و درمان خلیل آباد گفت: مردم درحوزه خودمراقبتی آموزشهای لازم را از تیم سلامت باید دریافت کنندوباهماهنگی بین بخشی برنامه ورزشی منسجم ومنظمی جهت اجرا درطول سال به اجرا گذاشته شود.